Onea

  • Onea
  • Lånebelopp: 5000-15000kr
  • Återbetalningstid: 1-3mån
  • Lån trots betalningsanmärkning: Nej
  • Ansök

Onea är en aktör inom snabblån som har ett lite annorlunda tankesätt än många andra snabblåneföretag. En sak som särskiljer Onea är att man erbjuder sina kunder en mycket hög flexibilitet när man vill ta ett snabblån. Hos Onea kan man justera såväl låneperiodens längd som lånesumman, och det inte bara i stora drag utan i viss detalj. En annan sak som skiljer Onea från andra snabblåneföretag är att man erbjuder större snabblån. Ett snabblån hos Onea kan således ses som ett alternativ till ett privatlån för de låntagare som av olika anledningar inte har möjlighet att ansöka om ett privatlån hos en bank eller ett kreditinstitut.

Enkelt att låna pengar hos Onea

Att ansöka om ett snabblån ska vara en enkel procedur och hos Onea gäller inga undantag från denna huvudregel. Som potentiell låntagare kan du ansöka om ett snabblån direkt på förstasidan på Oneas webbplats genom några snabba knapptryck. I den stora orangea rutan på förstasidan använder du två reglage (ett för lånebelopp och ett för låneperiod) för att bestämma exakt hur ditt lån ska se ut. När du klickar på knappen ”Ansök” går du vidare till en sida där du ska fylla i ett antal personuppgifter. På den här sidan får du även tydlig information om hur stora avgifterna blir, hur mycket du ska betala tillbaka totalt sett samt den årliga räntan. Om du vill justera något i din ansökan är det bara att gå tillbaka till reglagen för att finjustera lånet.

Onea erbjuder snabblån på mellan 5000–15 000 kronor. Låneperioden sträcker sig mellan en och tre månader. Om du väljer en låneperiod på mer än en månad måste du erlägga betalning månadsvis. I annat fall ska hela skulden, inklusive räntor och avgifter, justeras senast på lånets förfallodag.

Onea ställer lite högre krav på sina låntagare än många andra snabblåneföretag. Det har givetvis främst att göra med att man erbjuder större lånebelopp. Du ska minst 20 år gammal, vara svensk medborgare, ha svenskt bankkonto samt ha ett svenskt telefonnummer för att få göra en låneansökan. Därefter ska du godkännas i en kreditprövning.