Snabbfinans

  • Snabbfinans
  • Lånebelopp: 1000-6000kr
  • Återbetalningstid: 30 dgr
  • Lån trots betalningsanmärkning: Nej
  • Ansök

Med Snabbfinans hittar du små och behändiga lån för dig som behöver snabb tillgång till pengar på kontot. Att låna är enkelt, som förstagångskund behöver dock ditt konto först verifieras och godkännas. Därefter är processen enkel och du kan snabbt låna pengar antingen med din telefon och sms eller logga in på snabbfinans hemsida för att ansöka om nya snabblån.

Snabbfinans välkomnar och beviljar din låneansökan om du har en fast adress, är folkbokförd i Sverige och uppfyller krav på återbetalningsförmåga. När du blir beviljad ett snabblån betalas pengarna ut till ditt personliga konto.

Snabbfinans beviljar endast ett lån i taget så att du inte tar flera lån innan de tidigare blivit återbetalda vilket begränsar skuldsättningsgraden. Efter genomförd kreditupplysning, informationsinhämtning och individuell bedömning av din betalningsförmåga får du svar på din låneansökan. Har du betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Kronofogden, genomgår utmätning eller skuldsanering blir du inte beviljad att låna pengar av Snabbfinans. Dessutom behöver du vara minst 18 år.

När du fått ditt lån utbetalat får du samtidigt en faktura för återbetalning av lånet. På fakturan finner du alla uppgifter som du behöver för återbetalning av lån och avgifter, fakturan betalas senast 30 dagar efter utbetalat lån. Du som låntagare betalar avgifter och räntor som angetts vid ansökningstillfället, aktuella räntor och kostnader hittar du på snabbfinans.se hemsida. Ränta beräknas från utbetalningsdagen till och med förfallodagen för krediten på varje enskilt kreditbelopp som betalas ut ditt bankkonto.

Om du inte betalar tillbaka lånet i tid har Snabbfinans enligt de villkor du behöver godkänna rätt att ta ut dröjsmålsränta påminnelseavgift. Om du efter påminnelser fortfarande inte återbetalat dina lånade pengar överlämnas ärendet till indrivning och inkasso. Företaget bakom tjänsten Snabbfinans är S&A Sverige AB (organisationsnummer 556678-2677) och är registrerade hos Finansinspektionen.