ViaConto

  • ViaConto
  • Lånebelopp: 1000-10.000kr
  • Återbetalningstid: 30-90dgr
  • Lån trots betalningsanmärkning: Nej
  • Ansök

Hos ViaConto kan du ansöka om flexibla snabblån på belopp upp till 5000kr och en återbetalningstid på 30 dagar, vilket är en snabb amortering som innebär att du betalar mindre i lånekostnader. Syftet med snabblånet som ViaConto tillhandahåller är att hjälpa dig som konsument med tillfällig brist på pengar. Målet är att snabblånen ska uppfylla dina behov på ett snabbt och smidigt sätt. ViaConto ser gärna dig som återkommande kund och värderar kundrelationen högt, företaget siktar alltid på att utveckla och förbättra sina tjänster vilket är bra för dig som kund.

Villkor för att låna pengar hos ViaConto

För att låna pengar hos ViaConto ska du vara över 18år och folkbokförd med adress i Sverige, du får inte ha skyddad identitet eller gå under förvaltarskap. Din totala årsinkomst måste överstiga minst 25000kr och du får inte ha några betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Du behöver ha ett svenskt bankkonto för utbetalning av lån och ditt mobiltelefonnummer måste vara registrerat.

 

Om ViaConto

Med ViaConto lånar du pengar genom en stor företagsgrupp med verksamhet i flera länder sedan 2008. Tack vare automatiska ansökningsprocesser online och bra kundservice har ViaConto snabbt kunna etablera sig på lånemarknaden som ett förstaklassigt bolag med ett stort antal kunder.